Een Villa met Een Poederachtige Matte Rosalia Marmer Vloer: Ons Unieke Soft Finish Project!

Een Villa met Een Poederachtige Matte Rosalia Marmer Vloer: Ons Unieke Soft Finish Project!

Bij Natuursteen Clean hebben we onlangs een prachtig project afgerond in een villa. De nieuwe eigenaren hadden een woning gekocht met een gepolijste Rosalia marmeren vloer, maar de glans en de kenmerkende roze aders van het materiaal waren niet naar hun smaak. Ze overwogen om PVC (pruttel voor particulieren) over de vloer te leggen, maar vonden een plastic vloer ook geen aantrekkelijke optie. Na overleg kozen ze voor onze eigen ontwikkelde matte Soft finish afwerking. Hier delen we de details van dit project en het verbluffende eindresultaat.

Het Probleem: Ongewenste Glans en Roze Aders

De gepolijste Rosalia marmeren vloer heeft een sterke glans en opvallende roze aders. Dit paste niet bij de smaak en het interieur van de nieuwe bewoners. Ze waren op zoek naar een meer subtiele, matte afwerking die beter zou passen bij hun stijl.

Onze Aanpak: Soft Finish Afwerking

1. Vlak Schuren: We begonnen met het vlak schuren van de marmeren vloer om de glans en aders te verminderen. Dit gebeurde in verschillende stappen om een gelijkmatig resultaat te garanderen.

2. Matte Soft Finish: Vervolgens hebben we de vloer afgewerkt in onze unieke matte Soft finish. Deze eigen en unieke techniek zorgt voor een poederachtige, lichte en stoere matte look.

3. Voegen Herstellen: De voegen zijn hersteld in de juiste kleur om een uniforme uitstraling te creëren.

4. Impregneren: Tot slot hebben we de vloer geïmpregneerd om deze te beschermen en ervoor te zorgen dat hij mooi licht blijft.

Het Resultaat: Een Stoere Matte Vloer

Het eindresultaat was een prachtige, poederachtige lichte matte vloer die perfect paste bij de wensen van de klant. De villa kreeg een moderne, stijlvolle uitstraling en de klanten waren zeer tevreden met het resultaat.

Waarom Kiezen voor Natuursteen Clean?

Bij Natuursteen Clean zijn we experts in unieke behandelingen voor uw vloer, herstellen en afwerken van natuurstenen oppervlakken. Onze unieke technieken en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw vloer er altijd op zijn best uitziet.

Heeft u ook een natuurstenen vloer die niet helemaal naar uw smaak is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag om uw vloer te transformeren naar uw wensen!

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?