Herstelprojecten in het Westen: Belgische Hardsteen Keukenblad en Black Slate Vloer

Herstelprojecten in het Westen: Belgische Hardsteen Keukenblad en Black Slate Vloer

Bij Natuursteen Clean zijn we trots op onze expertise in het herstellen van natuurstenen oppervlakken. Afgelopen dagen hebben we twee bijzondere projecten afgerond in het westen van het land. We hebben een keukenblad in Belgische hardsteen weer in nieuwstaat hersteld en een vloer in Black Slate een frisse look gegeven. Hier delen we de details van deze projecten.

Belgische Hardsteen Keukenblad: Van Vlekken en Krassen naar Nieuwstaat

Het keukenblad in Belgische hardsteen had door de jaren heen veel te verduren gehad. Vlekken, krassen en uitgebeten plekken maakten het oppervlak onaantrekkelijk en moeilijk te gebruiken.

Onze Aanpak:**

1. Schuren: We begonnen met het schuren van het blad om alle beschadigingen te verwijderen. Dit gebeurde met diamantschijven en volledig stofvrij.

2. Polijsten: Vervolgens werd het blad gepolijst om een glad en glanzend oppervlak te verkrijgen.

3. Impregneren: Om het blad te beschermen tegen toekomstige schade, hebben we het geïmpregneerd met een hoogwaardige sealerHet resultaat was verbluffend; het keukenblad zag er weer als nieuw uit en de klant was zeer tevreden.

Black Slate Vloer in Ommen: Diepte Reiniging en Schuren

In Ommen hebben we een Black Slate vloer behandeld die zijn oorspronkelijke glans had verloren. De vloer was vuil en zag er dof uit, wat een negatieve impact had op het interieur.

Onze Aanpak:

1. Diepte Reiniging: We hebben een grondige diepte reiniging uitgevoerd om al het vuil en de aanslag te verwijderen.

2. Licht Schuren: Daarna hebben we de vloer licht opgeschuurd om de steen een mooie, frisse look te geven.

Het resultaat was een vloer die er weer fris en aantrekkelijk uitzag, tot grote tevredenheid van de klant.

Waarom Kiezen voor Natuursteen Clean?

Bij Natuursteen Clean hebben we jarenlange ervaring in het herstellen en onderhouden van natuurstenen oppervlakken. Onze deskundige aanpak en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw stenen oppervlakken er weer op hun best uitzien.

Heeft u ook een natuurstenen oppervlak dat een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag om uw natuursteen weer stralend mooi te maken!

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?