Herstel van Belgische Hardstenen Vloer in Bosch en Duin: Gezoete Afwerking voor een Prachtig Resultaat

Herstel van Belgische Hardstenen Vloer in Bosch en Duin: Gezoete Afwerking voor een Prachtig Resultaat

Bij Natuursteen Clean hebben we onlangs een prachtig project afgerond in Bosch en Duin. De klant had een mooie Belgische hardstenen vloer die door de jaren heen flink wat te verduren had gehad. De vloer vertoonde krassen, vlekken en uitgebeten plekken. De wens van de klant was om de vloer te herstellen zonder teveel glans. Na overleg kozen we voor een gezoete afwerking, wat resulteerde in een zijdeglans die zowel esthetisch aantrekkelijk als onderhoudsvriendelijk is.

Het Probleem: Krassen, Vlekken en Uitgebeten Plekken

De Belgische hardstenen vloer had door jarenlang gebruik aanzienlijke beschadigingen opgelopen. Krassen, vlekken en uitgebeten plekken waren zichtbaar over het gehele oppervlak, wat de uitstraling van de vloer sterk beïnvloedde.

Onze Aanpak: Gezoete Afwerking

1. Schuren: We begonnen met het schuren van de vloer om de krassen, vlekken en uitgebeten plekken te verwijderen. Dit gebeurde met precisie om een gelijkmatig oppervlak te creëren.

2. Gezoete Afwerking: Vervolgens hebben we de vloer afgewerkt met een gezoete afwerking, wat resulteert in een zijdeglans die niet te glanzend is maar toch een mooie, subtiele uitstraling geeft.

3. impregneren: Tot slot hebben we de vloer geïmpregneerd om deze te beschermen tegen toekomstige schade en het onderhoud te vergemakkelijken.

Het Resultaat: Een Vloer in Nieuwstaat

Het eindresultaat was verbluffend. De vloer zag er weer als nieuw uit, met een prachtige zijdeglans die precies paste bij de wensen van de klant. Dankzij de impregnering is de vloer nu ook makkelijk in onderhoud.

Waarom Kiezen voor Natuursteen Clean?

Bij Natuursteen Clean zijn we gespecialiseerd in het reinigen, herstellen en onderhouden van natuurstenen oppervlakken. Onze expertise en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw vloer er altijd op zijn best uitziet. Met onze unieke behandelingen en vakkennis bent u verzekerd van het beste resultaat en garantie.

Heeft u ook een natuurstenen vloer die een opknapbeurt kan gebruiken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag om uw natuursteen weer stralend mooi te maken!

Laura Belango

Natuursteen Clean

Unieke behandelingen voor uw vloer en keukenblad
Geef uw vloer en keukenblad een ” seconda Vita ”

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?