Een Keukenblad in Nero Assoluto Graniet Opnieuw Gepolijst: Een Nieuwe Glans

Een Keukenblad in Nero Assoluto Graniet Opnieuw Gepolijst: Een Nieuwe Glans

Bij Natuursteen Clean zijn we toegewijd aan het herstellen van de pracht van natuurstenen oppervlakken. Onlangs hebben we een keukenblad in Nero Assoluto graniet opnieuw gepolijst, waardoor het weer een stralende glans kreeg. Hieronder delen we de details van dit project, waarbij we matte plekken, vlekken en krassen hebben verwijderd.

Het Probleem: Matte Plekken, Vlekken en Krassen:

Door jarenlang gebruik had het keukenblad in Nero Assoluto graniet verschillende matte plekken, vlekken en krassen opgelopen. Deze beschadigingen beïnvloedden niet alleen het uiterlijk maar ook de functionaliteit van het blad.

Onze Aanpak: Schuren, Polijsten en Impregneren

Om het keukenblad weer in optimale staat te brengen, hebben we de volgende stappen ondernomen:

Stofvrij Schuren:

We begonnen met het schuren van het blad met diamantschijven. Dit gebeurde volledig stofvrij om de omgeving schoon te houden. We plakten de keuken zorgvuldig af vanwege het gebruik van water tijdens het proces.

Polijsten:

Na het schuren werd het blad gepolijst om een glad en glanzend oppervlak te verkrijgen. Deze stap zorgde ervoor dat de granieten structuur weer volledig tot zijn recht kwam.

Impregneren: Om toekomstige schade te voorkomen, hebben we het blad geïmpregneerd met een hoogwaardige sealer. Dit maakt het blad minder vatbaar voor vlekken en krassen, en vergemakkelijkt het onderhoud.

Het Resultaat: Een Blad als Nieuw

Het resultaat was verbluffend. Het keukenblad had zijn oorspronkelijke glans terug en zag er weer als nieuw uit. De matte plekken, vlekken en krassen waren volledig verdwenen, en de klant was zeer tevreden met het resultaat.

Waarom Kiezen voor Natuursteen Clean?

Bij Natuursteen Clean zijn we experts in het reinigen, herstellen en onderhouden van natuurstenen oppervlakken. Of het nu gaat om een keukenblad, vloeren of andere natuurstenen oppervlakken, wij hebben de kennis en ervaring om ze er weer op hun best uit te laten zien. Heeft u ook een natuurstenen oppervlak dat een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag om uw natuursteen weer stralend mooi te maken!

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?