Metamorfose van Classic Travertin Apulia Ivory Beige: Van Gele Tint naar een Poederachtige Matte Vloer

Metamorfose van Classic Travertin Apulia Ivory Beige: Van Gele Tint naar een Poederachtige Matte Vloer

Bij Natuursteen Clean hebben we onlangs een indrukwekkend project afgerond waarbij we een Classic Travertin Apulia Ivory Beige vloer uit 2007 hebben getransformeerd. Na 16 jaar van gebruik waren de klanten de gele tint en de open structuur van de vloer zat. Ze wilden een frisse, moderne uitstraling voor hun vloer en kozen voor onze unieke matte Soft finish afwerking. Lees verder om te ontdekken hoe we deze metamorfose hebben gerealiseerd en het verbluffende resultaat!

Het Probleem: Gele Tint en Open Structuur na 16 Jaar Gebruik

Na 16 jaar gebruik waren de klanten niet meer tevreden met de gele tint en de open structuur van hun Classic Travertin Apulia Ivory Beige vloer. Ze zochten naar een manier om de vloer een nieuwe, moderne uitstraling te geven zonder de open poriën en gele kleur.

Onze Aanpak: Matte Soft Finish voor een Poederachtige, Strakke Look

We hebben een aantal stappen ondernomen om de vloer te transformeren naar een poederachtige, lichte uitstraling:

1. Vlak Schuren: We begonnen met het zorgvuldig vlak schuren van de vloer om alle oneffenheden, open structuur , krassen en de oude gele tint te verwijderen. Dit gebeurde in meerdere stappen voor een perfect strak resultaat.

2. Voegen Herstellen: De voegen zijn hersteld in de kleur Jasmijn, wat perfect paste bij de nieuwe uitstraling van de vloer en een nette, uniforme afwerking opleverde.

3. Matte Soft Finish Afwerking: Na het schuren en voegen hebben we de vloer afgewerkt met onze eigen ontworpen matte Soft finish. Deze behandeling geeft de vloer een strakke, poederachtige matte look die een moderne uitstraling heeft.

4. Impregneren: Tot slot hebben we de vloer geïmpregneerd om de lichte kleur te behouden en de vloer te beschermen tegen vlekken en andere beschadigingen.

Het Resultaat: Een Nieuwe, Moderne Vloer

Het resultaat was verbluffend! De vloer heeft nu een lichte, matte uitstraling die de klanten een gevoel van een nieuwe vloer heeft gegeven. Ze waren enorm blij met de metamorfose en vonden het eindresultaat zelfs beter dan ze hadden verwacht. Het nieuwe uiterlijk van de vloer past perfect bij hun moderne interieur.

Ervaar Het Zelf!

Bij Natuursteen Clean zetten we ons in om uw natuurstenen vloeren en oppervlakken te herstellen en te vernieuwen. Bent u ook op zoek naar een nieuwe uitstraling voor uw vloer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laura Belanga

Natuursteen Clean

U hoeft uw vloer niet te vervangen !! laat deze behandelen met onze unieke behandelingen en afwerking voor een ware metamorfose

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?