Een Chinees hardstenen vloer van glans naar mat met onze eigen soft finish afwerking

Een Chinees hardstenen vloer van glans naar mat met onze eigen soft finish afwerking

Natuursteen Clean zijn we gespecialiseerd in het transformeren van natuurstenen oppervlakken naar de wensen van onze klanten. Onlangs hebben we een project afgerond waarbij we een Chinese hardstenen vloer van glans naar mat hebben behandeld.

De klant had onze matte soft finish afwerking gezien en was direct enthousiast. Hier is hoe we deze vloer een prachtige, stoere matte look hebben gegeven. De uitdaging: Glanzende Vloer naar Mat.

De klant was op zoek naar een verandering. De glanzende afwerking van hun Chinese hardstenen vloer paste niet langer bij hun interieur en smaak. Ze wilden een matte afwerking die de vloer een moderne, stoere uitstraling zou geven. Onze Aanpak: Soft Finish BehandelingWe begonnen met een grondige reiniging van de vloer om vuil en oude afwerkingslagen te verwijderen. Vervolgens brachten we onze speciale soft finish techniek aan. Deze behandeling geeft de vloer een gelijkmatige, matte uitstraling zonder de natuurlijke schoonheid van het hardsteen te verliezen.

Het Resultaat: Een Tevreden klant ..na de behandeling had de vloer een prachtige matte look die perfect paste bij de wensen van de klant. De zachte matte afwerking gaf de vloer een stoere, moderne uitstraling. De klant was zeer tevreden met het resultaat en complimenteerde ons vakmanschap.Waarom Kiezen voor Natuursteen Clean? Bij Natuursteen Clean hebben we jarenlange ervaring in het herstellen en onderhouden van natuurstenen oppervlakken. Onze expertise en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw vloer er altijd op zijn best uitziet. Heeft u ook een natuurstenen vloer die een opknapbeurt kan gebruiken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag om uw vloer weer stralend mooi te maken!Natuursteen Clean Uw specialist in natuursteen reiniging en onderhoud

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?